Vatandaşlarımıza sağlıklı, ekonomik ve güvenilir gıda ulaştırmak için İzmir’in farklı bölgelerinde Halkın Bakkalı ve Halkın Kasabı şubeleri açtık.
Ekonomik krizin her geçen gün etkisini artırdığı ve yoksulluğun giderek derinleştiği bu dönemde, İzmir geneline yayılmış 12 şube ve ‘Gezici Bakkal’ sayesinde, vatandaşlarımıza umut olduk. Mutfakları ucuz, sağlıklı ve lezzetli et ile buluşturduk. Uygun fiyatla İzmirlilere sunulan et, çok yoğun bir talep görüyor ve günlük ortalama 5 - 5,5 ton civarında et satışı yapılıyor.
Halkın Bakkalı ve Halkın Kasabı şubelerinde et ürünlerinin yanı sıra ayrıca İzmirli markalı süt ürünleri, bitkisel ürünler ve Türkiye’nin dört bir yanından kooperatiflerin ürettiği doğal ve sağlıklı ürünler yer alıyor.